Grekland

Ja då va man hemkommen från Kreta. Man kan bara säga att de va en kanon vecka!

Vi åkte från ljusdal 22.30 på fredagskvällen, och kom till Arlanda kl 03.00. Ganska trött kan ja lova. Sen checkade vi in våra väskor, och tänk att vi klarade vikten. de trodda ja inte!.
07.00 gick flyget mot värmen och vi landade 11.00. De va lite mulet när vi kom ner, men de va iaf 21grader då, så de va väldigt skönt.
Veckan rullade på ganska fort. Låg vid poolen och solade varje dag. De va ca 27-35 grader varmt varje dag!
Nån dag åkte vi bussen i Till Chania och shoppade. Gick vilse första gången, men vi hittade rätt tillslut. (efter vi gått i 2 timmar):D
Sen åkte vi på en utflykt 400m uppi berget. Å fy vilken väg säger ja bara. Brannt, kurvigt och smalt. Man satt så gott som i knä på varann i bussen. När vi kom fram så fick vi äta kanin och lamm, ingen höjdare. Sen vart de lite Raakih:P
Sen hade dom en åsna som gick runt i en cirkel och pressade oliver i 24 timmar om dygnet i 3 månader. den tyckte ja så synd om!!
Sen alla hemlösa katter och hundar som sprang runt fötterna på en. Och vissa kastade stora stenar på hundarna så dom bara skrek. FY!

Sen när vi kom tillbaka på Arlanda då så hade vi en privat chafför som stog troget och väntade på oss, Tack för de!

Sen vart de en tripp hem till S-vall då och shoppade lite.
Även att Tempo har blivit friskföklarad äntligen, och sigge har fått ett eget lite hus att krypa in i när han är ute. Så nu saknas bara en skylt!

Nej, nu kallar plikten!





Me och Love



Våran kompis


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0